Üzletágak
 
 
 
Cégismertető Elérhetőség Riasztóberendezések Tűzjelző rendszerek Vagyonvédelmi diszpécserszolgálat Megfigyelő és képrögzítő rendszerek Referenciák Hírlevél ON-LINE ügyfélszolgálat
 

Riasztóberendezések tervezése, telepítése, karbantartása

 

Lakásába, családi házába, nyaralójába, irodájába, üzletébe, vagy bármely ipari létesítménybe megtervezzük, és kulcsrakészen telepítjük az elektronikus betörésjelző rendszert. Az általunk telepített rendszerekre, ha azokat cégünk vagyonvédelmi diszpécserszolgálatába köti, két év garanciát vállalunk.

Tervezés előtt meghallgatjuk az Ön igényeit, elképzeléseit, felmérjük a védendő objektumot, javaslatot teszünk a megoldásra, majd a megbeszéltek alapján írásbeli árajánlatot készítünk. Ha elképzeléseink találkoznak, szerződést kötünk Partnereinkkel, és előre egyeztetett időpontban elkészítjük a rendszert.

Tájékoztatjuk, hogy cégünk a Magyar Biztosítók Szövetségének ajánlása alapján, minősített technikai eszközökkel dolgozik. Kérjük, hogy az árajánlat elbírálásakor ne csak az eszközök árát, hanem azok minőségét is vegyék figyelembe!

Hogyan működik a betörésjelző rendszer?

A védendő objektumba különböző érzékelőket helyezünk el.

Ezek lehetnek:

 • nyitásérzékelők az ajtókra, ablakokra, amelyek süllyesztet kivitelűek, ezért nem láthatóak
 • törésérzékelők az üvegfelületekre, amelyek az ablak, vagy kirakat közelében helyezkednek el, szinte észrevehetetlenül
 • infravörös mozgásérzékelők, amelyek kis méretükkel, tetszetős alakjukkal nem zavarják a szoba elegáns berendezését
 • ütés-fúrásérzékelők a páncélszekrényre, széfre, hogy azok a nagyobb biztonság miatt a térvédelmen kívül egy plusz védelemmel is rendelkezzenek
 • speciális érzékelők olyan objektumokba, ahol hagyományos érzékelők nem helyezhetők el
 • személyi támadásjelzők: rögzített nyomógombok, lábkapcsolók, vagy hordozható rádiós jelzőeszközök, amelyek folyamatos működésűek, segélyhívásra alkalmasak

Számkódos vezérlésű riasztóközpontok:

 • A rendszert használók saját kóddal rendelkeznek a riasztóberendezés élesítésére, hatástalanítására. A kódok törölhetők, vagy változtathatók. Az egyéni kódok alapján a rendszer memóriájából kiolvasható, mikor ki élesítette - hatástalanította a készüléket.
 • Az is meghatározható, hogy egy kód mely területre legyen érvényes. Például az alkalmazott hatástalanítja az iroda érzékelőjét, de a páncélszekrényt nem.
 • Ugyancsak megoldható, hogy éjszakára az infraérzékelők nincsenek bekapcsolva, a lakásban lehet mozogni, de az ajtókat - ablakokat nem lehet megnyitni.
 • A riasztóközpontok szünetmentes tápegységgel rendelkeznek.

Kültéri hang- és fényjelzők, beltéri szirénák:

 • Riasztáskor erős hang- és fényjelzést adnak. A kültéri szirénák kettős burkolat alatt helyezkednek el, szabotázsvédetten, ami azt jelenti, hogy rongálásra (feszegetés, megbontás) azonnal riasztást okoznak. Saját akkumulátorukkal áramszünet esetén is üzemképesek.

Távjelzés diszpécserszolgálatba:

 • Valamennyi általunk telepített rendszer alkalmas arra, hogy 24 órás működésű diszpécserszolgálatunkban figyeljük. Ez megvalósulhat vezetékes, vagy mobiltelefonon keresztül, GPRS, vagy rádiós átjelzéssel. A diszpécser riasztás esetén a Megrendelő által megadott személyeket értesíti, de lehetőség van a biztonsági őrőkből álló járőrszolgálat azonnali kivonulására is.
 • A diszpécser a rendszer üzemzavar jelzéseit is figyeli és értesíti a Megrendelőt és a szerelőt.
 • Lehetőség van a tiltott nyitás és az elmaradt zárásjelzésekre történő intézkedésre is.